Magyar English Deutsch Español Italiano


BETONPUMPA
PUMPA-MIXER
STARTER
TORONY/ÁLLÓ PUMPA
SERMAC SPRITZ BETON

További információért akár termékeinkről, vagy akár vásárlással kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:Tel.: 0036-84-560000
Fax.: 0036-84-560001

SERMAC Magyarország
és Szlovákiai képviselet

Betonpumpák


Új gépek    »    Betonpumpák


TEHERGÉPJÁRMŰRE FELÉPÍTETT BETONPUMPÁK

PUMPÁLÓ EGYSÉG

A pumpáló egység egy ”S” szelepet használ, melyet optimális geometriával készítettek el a beton nagyobb hozamú pumpálási teljesítménye érdekében. Nagy kopás állóságú anyagból készül, mely a sokéves kutatás és a különösen nehéz munkakörülmények közepette elvégzett vizsgálatok elért eredménye. Az "S" szelep 8”-as átmérőjű (S8), hogy optimálisan kielégítse a munka folyamatokkal szembeni összes elvárást pumpálás és szívatás üzemben. Az összes betonpumpával szerelt tehergépjárművet, a SERMAC pumpáló egységgel látott el, melyet a következő megerősítési pontok jellemeznek:

 • Nyitott hidraulika kör

 • ”S” beton szelep, mely kopásálló váltakozó vastagságú öntvényből készült

 • Automatikus olajozási, zsírozási rendszer a leginkább igénybevett pontoknál

 • Automatikus kiegyensúlyozó rendszer a kopógyűrű és kopólemez közötti kopásoknál

 • Kényelmes cserélhetőségi rendszer a kopógyűrűnél

 • Automatikus sorrend a pumpáló hengereknél és antishock rendszer a visszafordító szelepnél

 • Erős nyomás befogadóképesség és nagymértékű megbízhatóság

 • Gém minimális kilengése a pumpálási fázisban

 • Nagymértékű teljes hozam, alacsony kopás a gyakorlati, üzemeltetési költségek csökkenése mellett

A kiemelkedő minőségű kopásálló anyagok alkalmazása a pumpáló egység összeállításánál, figyelemre méltó élettartamot biztosít az alkatrészeknek és minimumra csökkenti a javításokat. Összefoglalva: az üzemeltetési költségek így rendkívüli módon alacsonyak. A hidraulika rendszer egy nyitott körből épül fel automatikus sorrendű önkiegyenlítővel, mely biztosítja a magas fokú rugalmasságot és megbízhatóságot a legkülönbözőbb gyakorlati helyzetben. Az etető kopásnak ellenálló anyagokból készül; kivételesen nagy befogadóképessége és a nagyméretű keverő lapátok lehetővé teszik a munkát a legnehezebb körülmények közepette pl. alacsony sűrűségű betonoknál is.

PARANCSOK, VEZÉRLÉS

A gém mozgását egy vezérmű tömb segítségével irányítják , miközben a

pumpálási funkciót pedig egy vezérelt szelepen keresztül. Az összes gém és szivattyú működést a rádió távirányító vezérli, beleértve a beton mennyiségének változtatását, a gépjárműmotor elindítását és leállítását (a stopot). Az általános készlet magában foglal egy kábeles távirányítót a rádió távirányító üzemzavara esetére.

TELJESÍTMÉNY ÁTVITEL

A teljesítmény forrása általában a jármű motorjából indul ki. A motor illetve váltó és a híd közé helyezett kapcsolószerkezet / hajtómű /, vagy a motor illetve váltó mellékkihajtás segítségével meghajtott összes hidraulika szivattyú által.

GÉMRENDSZER

SERMAC felkínál egy komplett skálát kiindulva 21 méteres gémektől (4 tag) egészen 61 méteres (5 tag) magasságig, különféleképpen előirányzott ”Z”, ”RZ” (Extreme széria) vagy ”R” vagy kevert ”RZ” (Scorpio széria) nyitásokban. A gém tagok rendkívüli tapasztalatnak és a gondos építő jellegű technikának az eredményei, a tervezés és a legmodernebb ellenőrzési szisztémának (FEM módszer) segítségével készülnek. A nagy szilárdságú acél használata, a tagokon a kiegészítő fejek a csuklók és a csapszegek dupla támasz ellátásával, felruházzák a felszerelést biztonsággal és megbízhatósággal, a legjobbak közé helyezve a piacon.

A gémeket a következő típusú nyitások jellemzik:

 • ”Z” alakú nyitás: ideális vízszintes és fedett területeken végzendő munkánál, ahol a gyorsaság szükséges mozgás közben.

 • ”R” alakú nyitás: optimális nyílt és felfelé irányban nem akadályozott területeken, ahol nem szükséges nagy rugalmasság a mozgásban.

 • ”RZ” alakú vegyes nyitás: felkínálja részben az ”R” és a ”Z” nyitások előnyét, főleg nagy munkáknál nyújt segítséget.

 • ”ZR” alakú vegyes nyitás: felkínálja részben a ”Z” és az ”R” nyitások előnyét, mozgékony és egységes, főleg kis munkáknál nyújt segítséget a városban, ahol a munkaterületek és munkálati pontok különösen szűkek.

STABILIZÁLÁS, TALPALÁS

A stabilizátorok hidraulika által vezéreltek két elosztótömb segítségével működnek, melyek a jármű két oldalán helyezkednek el, úgyhogy biztonságosan kezelhetők legyenek. Az emelő munkahengereket ellátták blokkoló szelepekkel, melyek biztosítják a stabil helyzetet. Minden gém modellhez egy egyéni stabilizátor típus tartozik. Ahogy a gémek, úgy a stabilizátorok is jellemző nyitási móddal rendelkeznek:

 • Első ”X” kitalpalású teleszkópos és hátsó fix; gyors egység, mely lehetővé teszi a gyors elhelyezkedést kis és szűk helyeken. Közepes-kicsi támasztó karokkal látták el ”Z” és ”RZ” nyitású gémekhez. A hátulsó stabilizátorok egyszerű kitámasztásúak, ferde síkúak.

 • Első dupla ”X” kitalpalású teleszkópos és hátsó zászlós; stabilizáció kiemelt gyorsaságú elhelyezésen és kiváló pumpa stabilitáson alapszik. Közepesen magas támasztó karokkal látták el ”R”, ”Z” és ”RZ” nyitásnál. A gém hosszától függően a kitalpalás lehet 2 vagy 3 teleszkópos tagú. A hátsó zászlóknak fix hosszúsága van. Biztosítja a gémeknek a nagy magasságban a stabilitást azokban a munkákban, ahol a gémet teljes vízszintes kinyúlásban használják.

 • Első és hátsó zászlósan tömörítve; klasszikus stabilizációs rendszer, amely garantál egy optimális működést kiemelt stabilitással mindenféle munkahelyzetben, hasznos a közepes és magas gémeknél ”R” és ”TR” nyitásnál. Az elülső stabilizátorok tartalmaznak egy teleszkópos kitalpaló tagot, miközben a hátulsó zászlóknak fix hosszúsága van.


Sermac EXTREME 4ZR21

Sermac EXTREME 4Z26

Sermac EXTREME 5Z37

Sermac EXTREME 5Z32

Sermac EXTREME 5Z35

Sermac EXTREME 4Z36

Sermac EXTREME 5Z41

Sermac SCORPIO 4R32

Sermac SCORPIO 4R37

Sermac SCORPIO 4R42

Sermac SCORPIO 5RZ48

Sermac SCORPIO 5RZ50

Sermac SCORPIO 5RZ53

Sermac SCORPIO 5TR61/62

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés
Név*:
Telefon*:
Fax:
E-mail:
Üzenet:
* Ezen mezők kitöltése kötelező.


KEZDŐOLDAL :: BEMUTATKOZÁS :: ÚJ GÉPEK :: RAKTÁRKÉSZLET :: KAPCSOLAT :: MEGKÖZELÍTHETŐSÉG :: SZERVIZ