Magyar English Deutsch Español Italiano


Pompe per calcestruzzo autocarrate
Betonpompe autocarrate
Pompe per calcestruzzo carrellate
Bracci stazionari
Sermac

Per informazione ulteriore sia dei nostri prodotti, oppure riguardo l'acquisto puó mettersi in contatto con noi sulle seguenti accessibilitá sotto:Tel.: 0036-84-560000
Fax.: 0036-84-560001

SERMAC Magyarország,
SERMAC Slovakia

Betonpompe autocarrate


Macchine nuove    »    Betonpompe autocarrate


PUMPÁVAL ELLÁTOT MIXEREK, PUMIX

PUMPÁLÓ EGYSÉGEK MAGAS TELJESÍTMÉNYŰEK

A hidraulika szivattyúk egy egyedüli összekötőre vannak felszerelve, összekapcsolva a mellékkihajtással vagy a segédhajtóművel (rendelkezésre áll a hagyományos PDF rendszer is a váltónál és a jármű motorjának elosztó tengelyénél). A hidraulika rendszer nyitott körben működik. Az “S szelepet” ellátták egy automatikus zsírzó rendszerrel. A tömítés rendszer “Twing Gyűrű” (szabadalmaztatott), a krómozott beton szállító csövek és az elosztó kád között helyezkedik el, megoldva így a helyi kopások problémáját, hatékonyságot és élettartamot garantálva a rendszernek. A CLS csövek kenésének víztartálya elég nagy méretű ahhoz, hogy megkönnyítse a dugattyúk kicserélését. Az etető rácsa ellátták egy elektromos vibrátorral és a keverőlapátokhoz egy biztonsági leállítóval.

ELLENŐRZÉS

A gém és a pumpa mozgásait egy arányos elosztó működteti, a működésbe helyezés a rádió távirányító vezérlésen keresztül is létrejön a beton szállításának változtatható szabályozásával együtt, ezenfelül van másik rádió csatorna a frekvencia zavarok esetére, továbbá kábeles távirányító a rádió távirányító üzemzavara esetére.

GÉMEK

SERMAC által tervezettek és felépítettek. A gémrendszer kiemelkedő tapasztalat és gondos alkotó jellegű technikai munka eredménye, a legmodernebb tervezési ellenőrzési rendszerekkel (FEM módszer) segítve.

A nagy szilárdságú acél alkalmazása a tagokon, a kiegészítő fejek, csuklók és a csapszegek dupla támasz használatával, ellátják a gémet biztonsággal és megbízhatósággal, ezzel a legjobbak közé helyezve a piacon.

Rendelkezésre állnak a 3Z24-es (3 tag, 24 méteres magasság) és 4Z28-as modellek (4 tag, 28 méteres magasság).

CLS CSŐRENDSZER

Szabvány 100mm-es csőrendszer, mely öntvények nagy falvastagságú mangán acélból készülnek, garantálva a hosszú élettartamot. A beton csőrendszer igénynek megfelelően ellátható 125mm-es átmérővel (“5”) az 1 és 2 tagokon, és lehet a csőrendszer dupla falú is.


Presa di contatto, domanda di offerta
Nome*:
Telefono*:
Fax:
E-mail:
Messaggio:
* Queste caselle é obbligatorio compilare.PRIMA PAGINA :: PRESENTAZIONE :: MACCHINE NUOVE :: MAGAZZINO :: CONTATTO :: ACCESSIBILITÁ :: SERVIZIO