Magyar English Deutsch Español Italiano


BETONPUMPE
FAHRMISCHERPUMPE
STARTER
STATIONÄRE BETONPUMPEN
SERMAC SPRITZ BETON

Für weitere Informationen über unsere Produkten, oder mit dem Kauf folgende Kontakte können Sie uns in Verbindung treten.Tel.: 0036-84-560000
Fax.: 0036-84-560001

Ungarische und Slovakische SERMAC Vertretung

Starterek


Neue Maschinen    »    Starterek


UTÁNFUTÓRA SZERELT BETONPUMPA

STARTER (SCC-SCH-SCM-SCL)

PUMPÁLÓ EGYSÉG

Új kölső és új mérnöki megoldások a Starter pótkocsira szerelt pumpánál. A hidraulika rendszer felépül egy nyitott körből, automatikus sorrendű kiegyenlítővel a gyűrű és a kopó lemez között, mely biztosítja a magas hozamot a megbízhatóságot minden gyakorlati helyzet esetén. A pumpáló egység a kipróbált optimális geometriájú “S” szelepet használja, mely lehetővé teszi a beton nagy sebességű pumpálását, nagyon alacsony terhelési veszteséggel. Az elért eredmények köszönhetőek e területen folyamatosan elvégzett kísérleteknek és különösen nehéz munkakörülmények között elvégzett méréseknek bármilyen típustani alkalmazásnál.

Az etető kopásnak ellenálló anyagokból épül fel, a kád tekintélyes mérete és a nagy teljesítményű keverőlapát pár hozzájárul a legnehezebb körülmények közötti.

Munkálatokhoz, a pumpálhatósági határértékű betonoknál. A motor rendelkezésre álló teljesítménye eléri a 175 kW-ot (dízel motor), egészen 124 m3/h beton szállításig és 171 bar beton nyomásig elegendő. A pumpáló egység létrehozásában alkalmazott kiemelkedő minőségű kopásálló anyagok figyelemre méltó élettartamot biztosítanak az alkatrészeknek és minimálisra csökkentik a javítást, összefoglalva az üzemeltetési költségek így rendkívüli módon alacsonyak.


Meine Anfrage / Mitteilung:
Name*:
Telefon*:
Fax:
E-mail:
Nachricht:
Die Felder mit einem * sind Pflichtfelder.


STARTSEITE :: ÜBER UNS :: NEUE MASCHINEN :: ANGEBOTE :: KONTAKT :: ANFAHRT :: SERVICE