Magyar English Deutsch Español Italiano


BETONPUMPA
PUMPA-MIXER
STARTER
TORONY/ÁLLÓ PUMPA
SERMAC SPRITZ BETON

További információért akár termékeinkről, vagy akár vásárlással kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:Tel.: 0036-84-560000
Fax.: 0036-84-560001

SERMAC Magyarország
és Szlovákiai képviselet

Pumpa-mixerek


Új gépek    »    Pumpa-mixerek


PUMPÁVAL ELLÁTOT MIXEREK, PUMIX

PUMPÁLÓ EGYSÉGEK MAGAS TELJESÍTMÉNYŰEK

A hidraulika szivattyúk egy egyedüli összekötőre vannak felszerelve, összekapcsolva a mellékkihajtással vagy a segédhajtóművel (rendelkezésre áll a hagyományos PDF rendszer is a váltónál és a jármű motorjának elosztó tengelyénél). A hidraulika rendszer nyitott körben működik. Az “S szelepet” ellátták egy automatikus zsírzó rendszerrel. A tömítés rendszer “Twing Gyűrű” (szabadalmaztatott), a krómozott beton szállító csövek és az elosztó kád között helyezkedik el, megoldva így a helyi kopások problémáját, hatékonyságot és élettartamot garantálva a rendszernek. A CLS csövek kenésének víztartálya elég nagy méretű ahhoz, hogy megkönnyítse a dugattyúk kicserélését. Az etető rácsa ellátták egy elektromos vibrátorral és a keverőlapátokhoz egy biztonsági leállítóval.

ELLENŐRZÉS

A gém és a pumpa mozgásait egy arányos elosztó működteti, a működésbe helyezés a rádió távirányító vezérlésen keresztül is létrejön a beton szállításának változtatható szabályozásával együtt, ezenfelül van másik rádió csatorna a frekvencia zavarok esetére, továbbá kábeles távirányító a rádió távirányító üzemzavara esetére.

GÉMEK

SERMAC által tervezettek és felépítettek. A gémrendszer kiemelkedő tapasztalat és gondos alkotó jellegű technikai munka eredménye, a legmodernebb tervezési ellenőrzési rendszerekkel (FEM módszer) segítve.

A nagy szilárdságú acél alkalmazása a tagokon, a kiegészítő fejek, csuklók és a csapszegek dupla támasz használatával, ellátják a gémet biztonsággal és megbízhatósággal, ezzel a legjobbak közé helyezve a piacon.

Rendelkezésre állnak a 3Z24-es (3 tag, 24 méteres magasság) és 4Z28-as modellek (4 tag, 28 méteres magasság).

CLS CSŐRENDSZER

Szabvány 100mm-es csőrendszer, mely öntvények nagy falvastagságú mangán acélból készülnek, garantálva a hosszú élettartamot. A beton csőrendszer igénynek megfelelően ellátható 125mm-es átmérővel (“5”) az 1 és 2 tagokon, és lehet a csőrendszer dupla falú is.


Sermac TWINSTAR 3Z24

Sermac TWINSTAR 4Z28

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés
Név*:
Telefon*:
Fax:
E-mail:
Üzenet:
* Ezen mezők kitöltése kötelező.


KEZDŐOLDAL :: BEMUTATKOZÁS :: ÚJ GÉPEK :: RAKTÁRKÉSZLET :: KAPCSOLAT :: MEGKÖZELÍTHETŐSÉG :: SZERVIZ