Magyar English Deutsch Español Italiano


BETONPUMPA
PUMPA-MIXER
STARTER
TORONY/ÁLLÓ PUMPA
SERMAC SPRITZ BETON

További információért akár termékeinkről, vagy akár vásárlással kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:Tel.: 0036-84-560000
Fax.: 0036-84-560001

SERMAC Magyarország
és Szlovákiai képviselet

Starterek


Új gépek    »    Starterek


UTÁNFUTÓRA SZERELT BETONPUMPA

STARTER (SCC-SCH-SCM-SCL)

PUMPÁLÓ EGYSÉG

Új kölső és új mérnöki megoldások a Starter pótkocsira szerelt pumpánál. A hidraulika rendszer felépül egy nyitott körből, automatikus sorrendű kiegyenlítővel a gyűrű és a kopó lemez között, mely biztosítja a magas hozamot a megbízhatóságot minden gyakorlati helyzet esetén. A pumpáló egység a kipróbált optimális geometriájú “S” szelepet használja, mely lehetővé teszi a beton nagy sebességű pumpálását, nagyon alacsony terhelési veszteséggel. Az elért eredmények köszönhetőek e területen folyamatosan elvégzett kísérleteknek és különösen nehéz munkakörülmények között elvégzett méréseknek bármilyen típustani alkalmazásnál.

Az etető kopásnak ellenálló anyagokból épül fel, a kád tekintélyes mérete és a nagy teljesítményű keverőlapát pár hozzájárul a legnehezebb körülmények közötti.

Munkálatokhoz, a pumpálhatósági határértékű betonoknál. A motor rendelkezésre álló teljesítménye eléri a 175 kW-ot (dízel motor), egészen 124 m3/h beton szállításig és 171 bar beton nyomásig elegendő. A pumpáló egység létrehozásában alkalmazott kiemelkedő minőségű kopásálló anyagok figyelemre méltó élettartamot biztosítanak az alkatrészeknek és minimálisra csökkentik a javítást, összefoglalva az üzemeltetési költségek így rendkívüli módon alacsonyak.


Sermac STARTER SCC-SCH-SCM-SCL

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés
Név*:
Telefon*:
Fax:
E-mail:
Üzenet:
* Ezen mezők kitöltése kötelező.


KEZDŐOLDAL :: BEMUTATKOZÁS :: ÚJ GÉPEK :: RAKTÁRKÉSZLET :: KAPCSOLAT :: MEGKÖZELÍTHETŐSÉG :: SZERVIZ