Magyar English Deutsch Español Italiano


BETONPUMPA
PUMPA-MIXER
STARTER
TORONY/ÁLLÓ PUMPA
SERMAC SPRITZ BETON

További információért akár termékeinkről, vagy akár vásárlással kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:Tel.: 0036-84-560000
Fax.: 0036-84-560001

SERMAC Magyarország
és Szlovákiai képviselet

Új gépek


Új gépek


SERMAC
ÁLTALÁNOS KATALÓGUS

SERMAC S.p.A., olasz gazdasági társaság 1989-ben alapították Milano-ban, egyike azon legfontosabb gyártó cégeknek a világon, melyek betonmixer felépítményeket, betonpumpákat, állópumpákat, és spritz betonos gépjárműveket gyártanak. 1999-ben megkapta az UNI EN ISO 9001:2000 minőségi bizonyítványt.

A magas szintű szakképzettségnek, és a know-how technológiának, az évek alatt kifejlesztett kutatásoknak, tervezéseknek, vizsgálatoknak köszönhetően, a SERMAC ma egy olyan rendkívüli módon szilárd komplett termékskálát tud felmutatni, mely megbízható, könnyen hasznosítható és felhasználóbarát.

Együttműködve ügyfeleinkkel, az ő hétköznapi műhelymunkáik közben nyert tapasztalataikat párosítottuk technikai tudásunkkal, így együttesen az évek alatt folyamatosan kiszűrtük a legfontosabb problémákat és tettük mindig jobbá a mindennapi nehézségek leküzdését a beton bedolgozásában.

A SERMAC magas szintű tapasztalatának köszönhetően és az ügyfelek igényeit figyelembe véve kialakítottak egy olyan széles skálájú garantált szériatermék családot a piacon, - melynek alapvető összetevői például a szivattyú párok, a gém és hidraulika rendszerek, stb. - anélkül, hogy egy időben abbahagyták volna az egyedi darab gyártás lehetőségét, hogy kielégíthessék minden jelenlegi és jövőbeni szükségletét a legigényesebb ügyfeleinek.

A SERMAC folyamatos és határozott gyártási és kereskedelmi növekedése az utóbbi években megengedte, hogy elérjen egy kiváló pozíciót úgy a hazai mint a külföldi piacon, ahol széles ügynöki hálózattal, felhatalmazott, megbízott kereskedőkkel dolgozik. Ez teljességgel első osztályú szolgáltatást biztosít a kereskedelmi, és eladási viszonyokban, technikai segítséget nyújt a szervizellátásban, elősegíti a pótalkatrészek gyors kiszolgálását.

SERMAC fontos célkitűzései között tartja részvételét a legfontosabb nemzeti és nemzetközi vásárokon (mint pl: a BAUMA a Bajorországi Münchenben, INTERMAT Párizsban, SAMOTER Veronaban, SAIE Bolognaban, SMOPYC Szaragozaban, W.O.C. Las Vegasban és Mexikóvárosban, ANKOMAT Törökországban, BUDMA Lengyelországban és BAUMA Kínában), felkínálva a mindig sokoldalú újítási megoldásokat, melyek technikailag előrehaladottak és a gyakorlati üzemeltetési költségeket csökkentik.

SERMAC-nak saját tulajdonú irányítói székhelye van az új Nova Milanesei telephelyen, illetve van három saját tulajdonú gyártó üzeme Cesano Madernoban, Carugateban és Villasantaban. Mindegyik gyár Milano északi részén helyezkedik el és könnyen megközelíthetők a fontosabb nemzetközi repülőterekről és a fontosabb autópálya hálózatról és megyékből.


Betonpumpák

Pumpa-mixerek

Starterek

Sermac Spritz Beton

Torony/álló pumpák

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés
Név*:
Telefon*:
Fax:
E-mail:
Üzenet:
* Ezen mezők kitöltése kötelező.


KEZDŐOLDAL :: BEMUTATKOZÁS :: ÚJ GÉPEK :: RAKTÁRKÉSZLET :: KAPCSOLAT :: MEGKÖZELÍTHETŐSÉG :: SZERVIZ