Magyar English Deutsch Español Italiano


BETONPUMPA
PUMPA-MIXER
STARTER
TORONY/ÁLLÓ PUMPA
SERMAC SPRITZ BETON

További információért akár termékeinkről, vagy akár vásárlással kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:Tel.: 0036-84-560000
Fax.: 0036-84-560001

SERMAC Magyarország
és Szlovákiai képviselet

Bemutatkozás

Tisztelt Hölgyem és Uram!

Szeretném bemutatni Önnek a DZSIKO kereskedelmi kft-t.

 Cégünk 1994-ben alakult, kezdettől fogva a használt 7,5 to feletti haszonjárművek és építőipari gépek kereskedelemével foglalkozik. Munkatársaink több éves korábbi német piaci tevékenységének tapasztalatát kamatoztatta az újonnan alakult magyarországi kft.

Kereskedői alapelvünk a korrektség üzletpartneri kapcsolatok kialakításában.
Nevünk ismert a beton és építőipari szakmában nem csak itthon, hanem a környező európai országokban is. Talán tapasztalatainknak és hozzáértésünknek is köszönhető, hogy vevőink bizalommal fordulnak hozzánk és visszatérnek, tovább ajánlanak ismerőseiknek. Ügyfeleink kétharmada rendszeresen minket választ és ez a bizalom kötelez, hogy a legjobb kiszolgálást biztosítsuk számukra.

Ön számára a használt építőipari gépek területén a teljes európai piac (kelet-nyugat) kínálatából keresünk megfelelő járműveket. Új és használt mixer, pumi, betonpumpa, cementsiló, önjáródaru, daruval szerelt teherautó kínálatunk széles palettán segíti az Ön választását. Biztosítjuk a gépjárművek és munkagépek hazaszállítását, a teljes belföldi ügyintézést, hogy Ön "kulcsra kész" eszközt vehessen át tőlünk.

 2002-ben az Intermix gyári eladójaként új mixerekkel szélesítettük az értékesítési palettát, mely 2005-re eljutott az első hazai összeszerelésű beton mixer értékesítéséig.
Az Intermix kínálatából 7-8-9-10-12 köbméteres tartállyal rendelkező mixereket kínálunk önöknek, továbbá szervizt, pótalkatrészeket, régebbi típusú mixer dobok méret utáni legyártását.

 2004-ben a világ élvonalába tartozó Sermac betonpumpa gyár magyarországi kizárólagos értékesítői lettünk, egyidejűleg határozott időre szóló értékesítési jogot kaptunk Románia erdélyi területére, majd 2008-tól Szlovákia tartozik értékesítési körünkbe.

Itt a teljes Sermac új palettát kínáljuk mely áll:

AUTO BETONPUMPA

  • Scorpio pumpa : 4R32, 4R37, 4R42, 5RZ48, 5ZR50, 5RZ53, 5TR62

  • Extreme pumpa : 4ZR21, 4Z26, 5Z32, 5Z35, 4Z36, 5Z37, 5Z41

PUMI, PUMIX

  • Twinstar pumi : 3Z24, 4Z28

FECSKENDEZETT BETON

  • Spritz pumpa : 2T15

UTÁNFUTÓRA SZERELT BETONPUMPA

  • Starter pumpa: SCM65CHP, SCM80C, SCL80CHP, SCL100C, SCL100CHP, SCL120C

ÁLLÓ PUMPA, STABIL GÉM

  • Stationary pumpa gém : BS33, BS28, BS25, BS20

Ellátjuk a Sermac betonpumpák garanciális és garancia utáni szervizét, illetőleg szinte a teljes alkatrész szükséglet azonnal rendelkezésre áll raktárunkban.

Szerviz tevékenységünk a fenti képviseleteken kívül kiterjed bármilyen gyártó által gyártott minden típusú betonpumpára, pumira, mixerre, cement silóra, darura, és az ezekhez kapcsolódó pótalkatrészekre, melyeknél a tisztelt megrendelő választhat a gyári eredeti és az után gyártott alkatrészek vásárlása között.

Tekintse meg raktárkészletünket, melyben az új gépek mellett mindig fog találni számos használt kedvező árfekvésű; mixer, pumi, betonpumpa, cementsiló, daru, ajánlatot a világ számos gyártójától, pl.: Schwing, Stetter, Teka, Elba, Putzmeister, Wibau, Liebherr, Waitzinger, Reed, Klein, Reich, Karrena, Cifa, Baryval, Coime - Maico, Mecbo, L&T, Imer Group, C&B due, Pris-Mag, Saraka, Wortington, Theam, Stasis, Itas, Maszyny, Mol Cy, LSB, Alkom, Feldbinder, Spitzer, Sany, Zoomlion, Camc, Shinilhi, Dainong, Everdigm, Junjin, Zheijang, Kato, Demag, Terex, Berger, stb.

Beszerzésünkben megtalálhatóak lízingből visszavett, vagy közvetlenül betonüzemekből, szállítóktól származó, vagy árveréseken értékesített alacsony árfekvésű járművek is.

Piac vezető partnereink segítségével kedvező, gyors és rugalmas finanszírozási konstrukciókat kínálunk Ön és vállalkozása számára Euro, svájci Frank, és Forint, bázison. Munkatársaink részletes technikai, szakmai tanácsokkal és árajánlattal, segítik Önt a megalapozott döntés meghozatalában.

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat, vevőnkként várjuk vissza!

 

Hajdzserné Steinhardt Anikó

Hajdzser István

 

Ügyvezető igazgatókKEZDŐOLDAL :: BEMUTATKOZÁS :: ÚJ GÉPEK :: RAKTÁRKÉSZLET :: KAPCSOLAT :: MEGKÖZELÍTHETŐSÉG :: PÁLYÁZATOK